melisa_ozgur_46 Arkadaşlar merhaba sizden bı rica da bulunacaktım babam için yasin hatmi yapmak istiyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlar yazabilir mi okuyabilecek arkadaşlar kadir gecesine kadar şimdiden Allah razı olsun 🙏🥰
Ezel16 melisa_ozgur_46 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığının 🤲🏻 Allah nasip ederse 1 tane Yasin okurum okuduğumda okudum diye bildirim yaparım canım 🤲🏻 Rabbim niyetini kabul etsin inşallah 🤲🏻
Deletedmom_116 melisa_ozgur_46 Karışmak gibi olmasın Ama Sosyal mecralardan yapılan toplanan hatimlere güvenip hatim denmesi doğru değilmiş . Bı ayet eksik okunduysa o hatim olmuyormuş . Siz bilirsiniz tabiki ama Etrafinizdan Yüzyüze oldugunuz insanlardan yapmanız daha güvenilir olabilir Bende yeni ogrendim bunu paylaşmak istedim
Ezel16 melisa_ozgur_46 Rabbim cümlemizden razı olsun canım babacığının ismi nedir ona göre niyet edeyim 🤲🏻🌸
melisa_ozgur_46 Deletedmom_116 estağfurullah bende ilk başta çok tereddüt ediyordum ama burdaki ablalar bı çok kez bana yardım etmişti de okuyunca yazıyorlar falan o yüzden güvenerek paylaşım yapmıştım inşallah rabbim kabul eder yinede teşekkür ederim 🙏🥰
Deletedmom_116 melisa_ozgur_46 İnşallah ♥️Yeni öğrendim Gormusken bilgimi paylaşmak istedim Alalh bilir tabi gerisini