Cuma sabahıydı kontrol için doktora gittim doktor ultrasondan baktı her şey normaldi alttan açıklığa bakmamı ister misin dedi isterim dedim inşallah açıklık vardır diye dua ediyorum tabi doğurmak istiyodum çünkü doktor baktı hiç açıklığım olmadığını söyledi önceki bir normal doğumumdan kalan açıklık varmış o kadar ama muayenen çok iyi sen gelirsen çabuk kolay doğurursun dedi nst çektirdim normal şekilde sancı çıktı o kadar neyse hastaneden çıktık hastaneyle evim arası 2 dk yol yarı yolda karnıma regl ağrısının daha ağırı şeklinde bu sancı girdi saate baktım saat 11 bi baktım 5 dkda bir 3 dk da bir sancı giriyor evdeyiz tabi çoktan kahvaltı vs derken benim ağrım 3 5 dkda bir artarak devam ediyor eşim doktora gidelim dese de ben hemen doktora gidilmez deyip durduruyorum ve ağrı geldiğinde hiç yatmadan hareket edip dua ediyorum hamileliğim boyunca sümmessebila yesserahü duasını okudum ya Hannan ya Mennan zikrini de çektim ağrı geldikçe de bunları okudum neyse saat 2 yi geçti baktım dayanamıyorum bi duş alayım dedim duş aldım çıktım direk acile koştuk acilde alttan bakıldı bir de ne desinler 7 cm açıklığın var suyun sızıyor ben şok tabi bikaç saat önce açıklık yoktu yaptığım hareketlerin ve tabi duaların etkisiyle bu kadar kısa sürede bu kadar açıklık olmuş olabilir ancak beni direk doğumhane katına aldılar oranın girişinde yine alttan baktılar 8 cm bu dediler hatta az zorlasam 10 a tamamlarım dedi doktor beni odaya aldılar yatağı çatala çevirdiler kendi kıyafetlerimle doğum süreci başladı üstümü bile çıkarıp hastane kıyafeti giydirmediler sonrasında sancılarım arttı doktor ıkınsan çıkacak dedi ıkındım vs yarım saate doğurursun dedi 10 dk içinde doğdu çok şükür hastaneye girişimle doğum saati arasında tam bir saat var şükürler olsun ikimizde iyiydik bebeğimle tek sıkıntı benim dikişlerim var hatta makata doğru da var ama olsun yapacak bişey yok zorluk çeksem de geçer bu günler iyi yönlere odaklanmak istiyorum Allah isteyen herkese böyle kısacık doğum nasip etsin o hastane odasında saatlerce sürünmeden 🥰❤️