SakinaG Park yatak aldim, prego miami, coook arastirdik sorusturduk bizde, sonunda oyle karar verdik, dogru karar mi onu bebis dogunca ogrenicez aetik🫠
esra_demiribis0309 Ayvru bende ilk baslarda büyüyen beşik olsun uzun ömürlü olsun diye düşündüm hemvdolapli çekmeceli olanlardan istiyordum hatta coookca istedim ve düşündüm sonra park beşiği kıyaslayınca ve cveremden de çok öneri gelince daha mantikli geldi gecen paylaşımda biri 8 aya kadar (umarım doğru hatirliyorumdur) yüksek alnda yatırmış sonrasında büyüdüğü icin alt kısma geçmiş çocuk emeklediginde alt kismi bence bizim için coook büyük kolaylik olur benim mutfak balkonum biraz büyük camekanlı mutfakta oturmayı da seviyorum park beşiği guneslensin diye balkona da taşırım tabi şuan böyle düşünüyorum usenmezsem yemek vakti gözümün önünde olsun diye de götürebilirim 3-4 yaşında da oda yaparım mobilyalarıyla birlikte oh mis o zamanın modasıyla bebisimizin zevkleriiyle suan hemen çocuk düşünmüyoruz ama olur ya bu işler belli olmaz nasip olursa hazirda pratik bisey olsun katla kaldir bazanin altına dolabin üstüne vestiyere yüklüge vs bir yorgandan daha az yer kaplayan aslında açıldığında beşik büyük kolaylık gözümüz de alışır bı sure yatak odamizda duracak zaten bizden başka kim görecek gorseler de kime ne kendin için pratikligi düşün ailem köyde bazen köye de giriyoruz bayramda seyramda kalmalida koy bagaja coxuk nerde yatacak derdi olmayacak evet mobilya görünüş güzel çekmeceli olursa kullanimi da güzel ama sonrasi için eziyet teyzem kızı için ahşap besiklerden almış pismanlar simdi koyacak yer bulamiyorlar hele kiraysaniz 2 kez düşünün oglundan da 2 ay önce torunu oldu ina da park beşik almışlar çok memnunlar. Son bi örnek aranizdan ayrılıyorum eşimin teyzesi de ahşap besik kullaniyor kizi 2 yaşlarında falan kız uyaninca yada besikte durdukca sallaya sallaya kırmış her yerini bantladik dedi görmedim de öyle anlattı o yüzden hepten vazgeçtik uzun yazdım dusuncelerimi yazdim genel bakışlı umarın üşenmeden okursunuz okuyanlara selam olsun :) saglikla gelsin dünyaya inşallah minik kuslarimiz
sitare66 07Tugce Elele baby madre araştırın Ben de ondan düşünüyorum iç süngeri kaç cm aldınız 5 cm yeterli midir
Ozlmcnn6 Ayvru ben anne yanı beşik aldım ufak kanzın park yatak çadır gibi gelio sevmiyorum kendi odasını yaptık zaten 2 . Aydan sonra odasına alıştırıcam inşallah