Buseirgit Pemberuya bende bulamadım doğru düzgün bir şey pahalı bir kıyafet almak da istemiyorum malum hamilelik kilo aldım çokça şimdi aldığım sonra olmaz çok kararsızım
Pemberuya Deletedmom_88 suud ve manukaya bende baktım manuka da çok güzel gömlek ve elbise beğenmiştim şansıma bitmiş tüm bedenler :(
Safie2020 Pemberuya bende hiç bir şey bulamıyorum netten herkes buluyor alıyor bn her bayram bı arayistayim 😶
gulfer29 Pemberuya Butik melike bakabilirsin. Hem Instagram hemde normal İnternet siteleri var. Ürünleri çok güzel
zhdcck Pemberuya modaşah , potikarem, podyumplus, sultan boutique var, azra fashion var beğenir misin bilmem ama güzel ürünler de var sanki .. ben tesettür festivali oldu ordan takım aldım işime geldi ben de çok zorlanıyorum bulmakta
Pemberuya zhdcck ya bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama kıyafetler bi değişti eskisi güzellik yok hiç
zhdcck Pemberuya aynen malesef genellikle aynı model var zaten butün butiklerde farklı güzel bir sey bulamıyorsun. Düğünlük bayramlık bir sey ararken 1 ay bakıyorum istisnasız yine bulamıyorum güzel bir sey .. hamile olduğum için çok önemsemedim bu sefer bulamasam evdekilerden giyecektim takım aldım geçtim
Zeyyno_ Pemberuya ben üç tane yazlık elbise aldım sadece bayram için değil hamileliğim yaza geliyor rahat rahat giymek için ikisi bı butikten aldım çok beğendim ayrobindi birinide pazariumdan aldım sifondu
Safie2020 Zeyyno_ Instagram’da değişim iade zor olmuyor mu iadede kargoyu da bize odetiyorlsr sanırım
Zeyyno_ Safie2020 Aldığınız siteye bağlı o ya bazi Instagram sitelerinde geri iade ücretsiz gönderim oluyor