Esr_mkrmn_ysf Hanımlad 17 haftalıgım brbegın hareketlerini vajınada hissediyorum vurunca alt tarafımda hissediyorum böyle olan varmı normalmı bu durum
Paronayanne Esr_mkrmn_ysf 27.haftadayım hala aynı kafasına göre bazen yukarı bile çıkmıyor beyfendi tüm gün oraya vuruyor ertesi gün çıkıyor normal yani
Beyzanur_ Ben Şuan 23 haftalığım bir kaç hafta önce bende o durumu yaşadım canım Şuan normale döndü sanırım ayakları ile tekme attığı için öyle hissediyor olabiliriz bebek döndükçe ayakları yer değiştirecektir sende rahatlarsın biraz sabret bakalım😅
Esr_mkrmn_ysf Beyzanur_ sabrederım tabıkı saglıkkı olsunda canım .bı sorunmu varkı dıye endıselendım çok teşekkür ederim😘💕
tugbadurmaz34 Esr_mkrmn_ysf tam olarak doğum pozisyonunu alana kadar sürekli yer değiştiriyor bebekler haliyle baş yukarı durduğunda da ayaklar vajinada ama benim haftalarda vurduğu gibi direkt wc 😂🤭🤭
Esr_mkrmn_ysf tugbadurmaz34 demı doğru söylüyorsun bende çok sık wcye çıkıyorum 😄çok garip hissediyorum vurunca dusecekmıs gıbı korku oluyor
tugbadurmaz34 Esr_mkrmn_ysf tuvaletim yok mesela asla yapamam gitsem ama bir vuruyor direkt gitmen gerekiyor yoksa kaçar 😂😂😂😂
Seldahilal Esr_mkrmn_ysf çok normal cnm ben 24+5 hala öyle hisediyorum zaman ilerledikçe yukarı doğru çıkar