Betul_ela0 7+1 haftalık hamileyim ultrason da kalp atışını duydum çük küçüktü benim anlamadığım ultrason kağıdı verdi bebek belli değil
Esrashshshssh Betul_ela0 düşünsene suan o susam tanesi ne kadar belli olur ki bende de Ha var ha yok gibiydi Hele ultrason kağıdında hiç gözükmez
Adenala Betul_ela0 Haftada bana bir ultrason görüntüsü vermişti kapkaranlık minnacık nokta vardı sadece şu an 34. Haftadayım
Betul_ela0 Gg5348 özelede gidiyorum onun için zaten hastane değştircem evime yakın diye gittim bildiğimizden şaşmamak lazımmış
Gg5348 Betul_ela0 tabi içinize sinen nir bir yere gitmek en iyisi daha güzel fotoğraflarını görün inşallah 🥰
esnyz14 Betul_ela0 kız beni güldürdün deli. Büyüdükçe senin de belli olacak. Benim ilk ultrasonumda kese içinde . Ahanda bu kadar bebek vardı 😂
Betul_ela0 esnyz14 😁napim yaa uygulamada ahududu falan diyor ya dedim gözükür ahududu heralde doktor sinek kadar deyince üzüldüm
Hyryaytn9004 Betul_ela0 çok normal canım benimde belli değil daha bebek belli olması için çok erken kalp atışını duymuşsun ne mutlu sana 🤗
Melson20 Betul_ela0 7 haftalikken bebek bizim bildigimiz bebege benzemiyor zaten, nokta gibi bir sey gibi gozukuyor ultrason da oyle gozukuyor. Onu mu demek istediniz yoksa??
Melson20 Betul_ela0 🤣🤣🤣❤️ cok tatlisin hahaha googleda bak gorsellere uzaylilara benziyorlar o ilk donemler. 9/10cu haftadan sonra bebek goruntusunu aliyorlar biraz