Momss13 Minik122020 bende boyleydim 8+1 yeni oldum 6 haftalik oldugunda daha cok agrilarim coktu sanki şimdi azaldi amma yinede var regl sancilari kasık agrilari normal olduğunu diyorlar rahim büyüyor doktorum bunun icin ilaç yazdi ara bir kullaniyorum agrilari azaltsin diye
Rumeysacelikk46 Minik122020 evet kanama olmadığı sürece ya da idrar enfeksiyonu şüphen yoksa korkma ☺️ haftan büyüdükçe ağrıların daha çok artıyor ayağını da sıcak tutmaya çalış az da olsa fayda sağlıyor
Ayyseegnss Benimde 4 haftalık ve kasık bel ağrım oluyor acayip halsizlik oluyor dünden beridir de idrarim da yanma var ikidebir lavobaya gidiyorum bir damla olsa bile canımı çok yakıyor
Rumeysacelikk46 Ayyseegnss büyük ihtimal enfeksiyon var acile gidip test verin mutlaka enfeksiyon yükselirse bebeğe zararı olabiliyor
Rumeysacelikk46 Tictack 6 haftada gidin hem bebeği görür hemde kalp atışını duyarsınız daha önce gidilince doktor bir şey demiyor keseyi görüyor 2 hafta sonra 3 hafta sonra gel diyor
Tictack Rumeysacelikk46 6+3 ye gitsem kalbini duyar mı ama oda kesin değl ki bazen 7 de duyuluyor 8 de duyuluyor hiç olmazsa dış gebelik olmadığını öğrenmiş olurum diye haftaya gitmek istiyorum 😔
Rumeysacelikk46 Tictack ben 6+4 de gittim ilk olarak keseyi gördük , üstten kalp atışını duymadık ama alttan muayene ile kalp atışını da duymuştuk ☺️ olumlu düşün olumlu olsun