Mrveeebade Mayıs 15 gibi doğumum var sizce hava nasıl olur, hastane için pijama takımı vs alıcam ama çok kararsızım havadan
tugbadurmaz34 Mrveeebade bulunduğunuz şehire göre değerlendirin derim ben Akdeniz bölgesinde yaşıyorum benimde mayıs ortası nasip olursa pijama takımın kısa kollu geceliği ise sıfır kol aldım o zamanlar burada hava 35 derece üstü oluyor sizde yaşadığınız yere göre değerlendirin ama odalar genelde sıcak olur diye biliyorum
asell13 Mrveeebade bulunduğun şehire göre değişir aslında ben adanadayım 13 mayıs adana için bi nevi yaz gündüz klima açtığımız bile olur ben kısa kol alacam ama bebek uzun giyer yinede ince battaniyelerede sarılır
MorKelebek54 Mrveeebade ben trendyoldan 3 oarca olan tskimi aldim kumasi yumusacik tiril tiril gibi alt ust bide sabahligi var ust kisa kollu zaten. Kis syinda bile olsak hastaneler hel sicak oluyo valla
Mrveeebade MorKelebek54 3 parça sabahlıklı kuşaklı olandan dysn demi , bende öyle düşünüyorum aslında
Kubra5816 Benimde 10 mayısta 2 tane alt üst takım aldım biri uzun biri kısa ama uzun daha mantıklı hastane ortamı soğuk oluyor tabi normal doğum yaparsan ayrı insana üşüme geliyor ameliyatlar da
Aseliimmm Mrveeebade Yaşadığınız bölgeye göre değişir sıcak olur ama hastanelerin içini bilemeyiz birde doğumdan sonra insana bi üşüme gelebiliyor yinede 3 4 parça pijama ince kısa kol uzun kol olabilir
Adenala Mrveeebade Tesettürlü olduğum için uzun kol aldım ama ince aldım çok kalın değil kumaşları sizde normal kısa kollu üzerine ince sabahlıklı takım alabilirsiniz
BabyAta Mrveeebade benimde mayısta kisa kollu aldım pijama takimimi birde penye uzun kol sabahlık aldım. Kısa kollu bir tane daha alacağım, hastaneler zaten aşırı sıcak oluyor
Mrveeebade BabyAta bi tane sabahlıklı olan 3 parçadan alayım diyorum bide ekstra 2 3 tane de önü düğmeli pijama takımından alayım diyorum kolu kısa
Kelebekmisaliihayat Mrveeebade benim de mayıs ortasi . Ben de bilmiyorum ne yapacağımı, bakalım, burada ben de bekleyeyim