ZeynepDuru17 Aden17 kabızlık olduğu zaman popo kenarında kanama olabiliyor benim de öyleydi kızımda süt vermeyi kesin çorba kayısı suyu içirin kabızlık çok kötü
Semsvs Aden17 kabız ya makat çatlağı olabilir benim kardeşim çocuk doktorunun sekreteri ona söyledim oda doktora danıştı maksat çatlağı olabilir dedi yemek yeme düzenini değiştirin düzelir ben mercimek çorbası yedirdim bi Kaç gün
ZeynepDuru17 Aden17 üzülmeyin ya Allah beterinden korusun diyelim dikkat edersiniz bidaha olmaz Allah’ın izniyle 🥳 rabbim şifa versin
ZeynepDuru17 Aden17 kızım küçükken görmüştüm büyüyünce kabız olmadı pek ama içinden olduysa göremeyedebilirsin
Birikii Benim ikizlerde aynı kan yok ama çok sert süt içtikleri için su katın sütün içine biraz yeni başladıysa süte normal sonra vücut alışıyor bol bol da su içirin zorladığı için olmuştur ama yine de dikkat edin yırtılma olmasın poposunda çok zorlarsa
Sahtemelek Benim kızımda aynıydı acı çekerdi gitmedigimiz kullanmadığımız ilaç kalmadı , her gün 1 tane kivi yedirin doktorumuz önerdikten sonra Allah’a şükür kabızlık sorunumuz bitti