myavocado Mrkpcioglu ah kıyamam ya, yok endişe etmeyin bişey olmaz, koşup filan düşme anı hareket ettiniz mi
Iremkoko Mrkpcioglu sen yine köpekten korkmuşsun ben eve yarasa girdi perdeye kendimi sarıp saatlerce bekledim 😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫
Mrkpcioglu Mucizeayla pimpirikli olmak değil de daha önceki gebeliğimde kuştan korkup düşük yapmıştım Allah’ım korusun o yüzden korktum
myavocado Mrkpcioglu ay Allah korusun, kötü düşünmeyin ama siz neden hayvanlarla böyle şeyler yaşıyorsunuz sürekli. Bu kadar korkulmaz ki kediden kuştan, doğumdan sonra mutlaka bir halledin bu durumunuzu, normal değil gibi.
Pamuk Mrkpcioglu Maalesef kuştan korkup düşük yapmak gibi bir durum söz konusu bile olamaz.Sagliksiz gebelik düşer zaten. Ben hamileyken rüyamdan müthiş korku ile uyaniyordum kalbim ciddi çarpıyordu.Doktora sormuştum karnında ki bebeği ne sanıyorsun korkudan bebek düşecek olsa kimse doguramaz demişti haklı da.. Maalesef bizler dusuklerimizi bir nedene bağlamak istiyoruz.Ama dediğinizin tıpta kabul görmüşlügü yok.
Busaltun Mrkpcioglu hayatım yaşadığın acıları tecrübe etmemiş insanların yorumlarına burada aldanma. korkmakta ve tedirgin olmakta çok haklısın. Gönlün rahat olsun bebeğinin hareketlerine odaklan herkesten iyisini sen anlarsın ben böyle durumlarda hep hareket etmesini bekliyorum çikolata yiyip🥰
Mrkpcioglu myavocado ya hayvanlardan çok aşırı korkuyorum karıncadan uğur böceğinden tutun bütün hepsinden. Yenmek için köyde bile yaşadım kaç sene çok yol denedim ama olmuyor keşke olsa 😑
Anonimoo Mrkpcioglu bende çok korkarım kardeşimin süs köpeği var ondan bile korkuyorum oda üzerme gelmediği halde kedi köpek böcek her şeyden valla yapacak bişey yok korkunca da geçmiyor severim hayvanları ama korkarımda mahallede bile dalga geçerlerdi karınca geliyor kaç diye bi türlü alışamadım alışılmıyor bide annem hep şey der sanki apartmanda büyüdün mahallde her evde 2-3 köpek olur bizim orda 😀