Beyzanur_1919 Kızlar merhaba kullandığınız folik asitleri yazar mısınız her folik asitin etkisi aynı mı farkları neler beni bilgilendirir misiniz
minikbikus Beyzanur_1919 bu seferimde nutraxin diye bir marka aldim biraz güvenilir geldiyse fiyatı hesaplı olanı alabilirsiniz hepsi aynı 400mcg olması gerekiyor sadece
myonlychance Beyzanur_1919 folden kullandım ben ama doktorunuzun uygun gördüğünü kullanın çünkü zaten değiştiriyorlar sürekli ilk 3 ay folden kullandım sonra başka bi folik asit içeren vitamin verdi 6. Ayıma kadar da onu kullandım şimdi kan demir ağırlıklı ama içeriğinde folik asit olan bi ilaç kullanıyorum yani hamilelikte her dönem farklı içeriği olan bir vitamin verir doktorunuz 🥰
Mavilisa Echanim mg fazla folbiolun, doktorunuz vermediği sürece kullanmamanizi tavsiye ederim. Doktorlar önermiyor. Ben folattro kullanıyorum.
Echanim Mavilisa ben ilk hamileligimdede folbiol kullandım simdide kullanıyorum şükür bir sorun ile karşılaşmadm
Beyzanur_1919 Yarın doktora gidicem bakalım o ne önerecek geçen gebeliğimde sağlık ocağındaki doktor folik1 kullanmamı söylemişti daha sonra boş gebelik çıktı kürtaj oldum şimdi bakalım ne olacak
erenilhan Aybukgeg bana da doktor verdi perinatolog. Bazı doktorlar fikir ayrılığı yaşıyor bu konuda o yüzden öyle diyorlar