Cilginanne2bebeli68 13+3 olduk 2 gündür karnımın içini sanki biri asılıyor çekıstiriyor gibi egilemiyprum devlete gitsem randevusuz bakmazlar özele de gidecek maddiyat yok başına gelen ne yaptınız
Papatya123_ Cilginanne2bebeli68 acile gidebilirsiniz orada belki bakarlar hafta sonu olduğu İçin veya yarın sabah erken gidip devlette sıra bulmaya çalışabilirsiniz bebekle ilgili herşey önemli oluyor ben bi çok kere gittim aşağıda geliyordu bana da testler vs mecbur özele gitmek zorunda kalıyor insan bazen bu durumu siz daha iyi bilirsiniz . Ama dinlenin hiçbirşey yapamıyorsanız ayakta durmayın bence .
Hamisbayan Cilginanne2bebeli68 devlette kadın acil doğum var oraya gidebilirsin şikayetini anlat nöbetçi doktor ultrasonla bakar canıö
Papatya123_ Cilginanne2bebeli68 sizin yaşadığınız durumu başkası yaşayıp bir sorun görülmeye bilir bu durum sizinde öyle olacağı anlamına gelmiyor veya tam tersi de olabiliyor hamilelikte herşey çok değişiyor nasıl ki normal doğum diyoruz ama herkesin ve her bebeğin doğumu farklı ise Buda öyle bence . Ağrılar sorunlar bebek ve anne İçin önem taşıyor
Cilginanne2bebeli68 Papatya123_ ben gidelim dedim bide oruç tutuyorum ama 2 gündür inanılmaz ağrı var randevuma da 8 gün var eşim bekle diyor ben acidan kıvranıyorum
Guclu_anne Cilginanne2bebeli68 Hayır tabikide beklemeyin. Bu kadar kıvranmanız normal olmayabilir. Benimde adete benzer ağrim var. Gitmeyi düşünüyorum. Eşim yarın gideriz dedi. Ona bile sabredemiyorum. Sakin 8 gün beklemeyin. İhmale gelicek şey değil
Papatya123_ Cilginanne2bebeli68 açıkçası doktorum senin haftan şuan oruç tutmak İçin çok güzel bi hafta dedi ama ben tutmuyorum tansiyonum biraz yükselmişti bide şuan biraz stresli bi durumdan geçiyoruz bebekle ilgili İnşAllah sorunsuz atlatırız bizde . Eşiniz neden bu şekilde düşünüyor acaba
Kbrbydk Cilginanne2bebeli68 yaşadığınız ilde kadın doğum hastanesi varsa oranın aciline gidin. Orda muayene ederler gitmemezlik yapmayın. Tehlikeli olabilir
Guclu_anne Cilginanne2bebeli68 acildeki doktorun sisteme nasıl girdiğine bağlı. Bazen iptal oluyor bazen olmuyor
Kbrbydk Cilginanne2bebeli68 net birşey diyemem ama en azından içiniz rahatlar.İptal olacağını sanmıyorum yine de olursa MHRS den talep açarsınız