Benimde inanılmaz bir korkum vardı. Hatta doğuma giderken istemiyorum bekleyip normal doğururum falan demiştim ki benimki zorunlu sezaryendi. Sedyede giderken kalbim sıkışır gibi oldu. Üstüm müsait olsa kaçardım yani. Ellerim ayaklarım titriyordu çok kötüydüm. Ama sana şöyle bir şey söyleyim hiç korktuğum gibi bişey değilmiş. O belden yapılan iğneyi hissetmedim bile yaptınız mı diye sordum. Uyuşmadan hiç bişey yapmazlar zaten kontrol ediyorlar bende kendimi senin gibi korkuttum hep ya uyuşmazsam ya sorun olursa diye. Hiçte öyle olmadı. Rahatsız olduğum tek şey ayaklarımı hareket ettirememek oldu. Ameliyat sırasında ellerim masaya vuruyordu resmen korkudan 10 dk sürüyor. O çekiştirme rahatsız ediyor diyorlar ya arabada gittiğini düşün öyle bir his. Doğduktan sonra hemen kapatıp götürüyorlar. Kaldı ki bende miyom vardı birde benim ameliyatım uzun sürdü. Ne anestezi iğnesi, ne ameliyat yeri acımıyor. Damar yolu daha çok acıdı öyle söyleyim sana ☺️ Kendini korkutma ben boşu boşuna korkmuşum. Doğumdan sonra bu mu yani korktuğum şey dedim☺️