bella_xx kızlar benim adetim biteli 3 gün oldu ama benden ara ara kahverengi lekelenme geliyor ve bu ilk kez başıma gelen bir şey neden acaba?
snayglll Merhabalar bu durum bende de oluyordu ki hala oluyor çikolata kisti var bende doktorlar ondan olabileceğini söyledi Sebebi şunlar olabilir Eski kan (Ağrı kesici içtiyseniz ki fark etmiyor) Polip Çikolata kisti Birebir yaşadığım için yazmak istedim 🙈
Donthappymom bella_xx söylemişim ya 🫠 içerde kalan eski kan adeti diye ama tabiki tehlikeli durumda olabilir benim bazen başlamadan önce gelir arkasından da adet olurum
snayglll Bi doktor muayenesine gözükün bence bu adet dışı kanamalar bazen riskli olabiliyor bende gittim ama bana da öyle denildi geçmiş olsun şimdiden polipten dolayı kistten dolayı miyomdan dolayı yada eski kandır dediğim gibi
Nur0907 bella_xx kuşum olabiliyor lekelenme kafana takma arkadaşların dediği gibi eski kan olabilir bende de bi ara olmuştu
Sevvalll42 bella_xx yumurtlama falanda olabilir yada içinde pis kanlar daha bitmemiştir onlar akıyodur