Deletedmom_110 EbruSezen ay maşallah 🥰 ben 13 de gittim tahmin bile yapmadı bir sonrakinde yine öğrenemezsem özele gideceğim 🥹sağlıkla gelsin prenses❤️
Deletedmom_110 hepoyleolurzaten__ ayy ikiz anneside varmış aramızda🥹❤️maşallah sağlıkla al kucağına yavrularını ❤️
Zeyynnpp Gizem9688 anladım canım sezeryan normal farketmez sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah evlatlarımızı 🥲🤲🏻
MaMmedova_ Deletedmom_110 Aminn canım seninde Bebiş sağlıkla al kucağına hiss ediyormusun pit pit diye bi şeyler 🥹😍
Selvink Deletedmom_110 14+1 erkek bebek bekliyorum. 🩷 geçen hafta tarama testinde öğrendim cinsiyetini.
Deletedmom_110 Selvink ayy yok hareketlerini henüz hissetmiyorum erken daha ama iki üç haftaya hissederim diye düşünüyorum 🥰peki sen hissediyor musun
Mugey Ben 12+3 teyim ikizlere hamileyim normal zamanım ekimde ama eylül ortasını görsem sanırım benim için iyi😀
HmerveK Deletedmom_110 hep bu post’un açılmasını bekliyordum☺️nihayet açıldı. Hep böyle ara arar konuşalım. 14+1’den selamlar🙋🏻♀️Cinsiyetimiz net değil doktorumuz erkek olduğunu söyledi🩵
Deletedmom_110 HmerveK ayy 🥰 iyiki açmışım o zaman bu postu 🌸bende 14+3 oldum bayramdan önce gidicem inşallah öğrenirim cinsiyeti 🩷
2205 Ben de ağustos sonu annesiyim inşaAllah, 18+2 yiz ama halen cinsiyet öğrenemedik detaylıyı bekliyoruz artık bakalım 🙃