Btlbet Ben bugun ilk kes kullanmaya basladım aman allahım nasıl midem bulanıyor hemen tuvalete kosturdu.kullanan var mı
Sermec27 Btlbet ben kullanıyorum hiç mide bulantısı yaşamadım sabah aç almaya çalışıyorum aç olmazsa tok karnına da alınabiliyor herhangi bir bulantı yaşamadım
Cilginanne2bebeli68 Btlbet hamilelikte önce kullanıyordum da 16 haftaya kadar kullanma bulanti yapar dedi siz kaç haftaliksiniz
Sevginur61 Btlbet bir kere içtim ikinciyi içmeye korkuyorum mide bulantısı baş dönmesi çok fena yaptı. Bende aç karnına içmiştim
Kaderimmmm16899 Btlbet ben yemekten 1 saat sonra iciyorum ac karnıma ictimi benim de midemi bulandırıyor 🤗
Kerematlas Mide bulantısı yapabiliyor kahvaltıdan iki saat sonra al aç karnına içmezsen bulantı yapmıyor
Dunja Ben de o ilacı kullanıyorum. Doktorum da mide bulantısı yapabilir demişti. Yan etkilerinden biriymiş. Doktorunuzla konuşup muadilini isteyebilirsiniz.
Beyzanurk Bana tek bulantı yapmayan hap kişiden kişiye değişiyor demekki doktorunuza söyleyin değiştirsin veya kahvaltıdan 2 saat sonra alın bana öyle söylemişti yine de danışın
canoygz İlk oğlumdada kullandım 2inci gebeliğim gene kullanıyorum aç karna daha faydalı diye biliyorum
Btlbet Ben doktoruma yazdım ılac mide bulantısı yaptı die gün aşırı aralıklı üçelim yazmıs.hayır hapı nasıl gün aşırı aralıklı iciçem anlamadım
Denizedaninannesi_ Bende kullanıyorum pempe benimki ama hiç mide bulantısı yapmıyor gerçi kullanmıyorum artıkta aklıma gelince kullanıyorum
Pinaargunes Btlbet o hamile değilken bana verilmiştj asla kullanamadim mide agrisi yapti şuan hamilelikte feramat kullaniyorum asla bi yan etkisini gormedim doktorunuza söyleyin rahat edersiniz 🙏
Fundahakanb Btlbet makesef bende de kabızlık yaptı . Nutriwayden demir aldım hem de mahnezyum aldım bir sorun yaşamıyorum şuan gayet ii geldi
Momybaby Bende yeni başladım kullanmaya , mahvetti beni mide ağrısı bulantı demir tadı ağzımdan geçmedi , doktoruma soracağım bakalım :(