Asmakat Bebek arabasını hangi marka model bakıyosunuz kızlar benim için çift yön olması önemli ama hangi marka bakacağımı bilemiyorum ?
Hamilebirisi_06 Asmakat Joie chrome aldım ilk bebek arabamız travel sistemdi hiç memnun kalmadım ikinciye bunu aldık hep kolay katlanması açılması hem pratik hemde çift yönlü sepeti çok büyük ve hafif
1H1Smomyloading Maddiyatın el veriyorsa cybex öneririm çok kullanışlı kaliteli ve tek elle katlanabilir dört teker de süspansiyonlu ,katlandığındada kabin boy oluyor
Nskan Kraft napoli aldık, çift taraflı kullanılıyor kolu dönüyor, tekerlekleri çok rahat, puset üstündeyken kapanıyor, aradığımız tüm özellikler var
Tutkuuusla Kraft cheer pr aldım. Çok beğendim kraft kenya düşünmüştüm ama indirim varken civilde bu modeli kaçırmadım. Tavsiye ederim daha kullanmadık yaza kullanıcaz inşallah .
ZeynepDuru17 Asmakat marka gibi takıntım yok öyle şeyleri de boş buluyorum bütçeme uygun aldım bitane rahat güzel yeterli yani
Canan-06 Asmakat kızıma 4 yıl önce baby care almıştım hala sapasağlam hiç bir sorunu yok onu kullanmaya devam edeceğim
Ece56 Asmakat bagi easyfold kullanıyorum. Çok kolay kapanıp açılıyor. Tekerleri de yolda güzel gidiyor istanbul yollarına rağmen 😅
Mommm52 Kraft kenya travel sistem aldık dün çift taraflı kullanabiliyor puseti rahat tak çıkar yapabiliyorsun kapanıp açılması da kolay iç kısmını çıkarmadan kapatabiliyosun
birmucize1 _YeldaSebi_ merhaba yeni gordum yorumunuzu evet cok memnunuz evin icinde bile temizleyip arabayla gezdiriyorum oglumda cok seviyor