Aysenur-yakarer28 Görmedi çünkü 1 buçuk aylık evliyken 1 aylık hamile öğrendim hepimiz bir baygınlık geçirdik ailecek 😀😅 Milleti çok kınardım evlenir evlenmez çocuk mu yapılır bi evlilik otursun cahiller diye 😄
Canan-06 Mommya kendim görmüştüm kızımın isminide görmüştüm şimdi 2.gebeliğim cinsiyetinin ne olcağınıda gördüm 😂 bizimkiler yani ailem bizi görme rüyanda diyorlar 😂
Sinem_2534 Mommya Komşumuzun gelini 7 yıldır evli çocuğu olmuyor bende hamileydim ama bilmiyorlardı hamile olduğumu bir gün beni aradı dedi canım seni rüyamda gördüm eşin sen ve küçük bir kız çocuğuyla bize gelmiştin dedim bu çocuk kim dedin benim kizim diye bende hamileyim ama cinsiyeti henüz belli değil dedim 1 hafta sonra hastaneye gittik ve ogrendimki kızım oluyor hemen arayp dedim ve baya bi sevindi Rabbım inşallah onada bu duyguyu hayırlı bir şekilde tatirir bu ramazan ayi hürmetine 🤲🏻🌸
Mommya Sinem_2534 Aminn, inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı bir evladı olur bu Ramazanı şerif hürmetine Allah nasip etsin amin 🥰
1H1Smomyloading Mommya ben kendi kendimi görmüştüm hamile rüyamda 😂 sonra cidden o ay gecikince test yaptım hamile olduğumu öğrenmiş oldum daha gecikmemiştim rüyamda gördüğümde hatta hamilelik şüphem bile yoktu hiç umutlu değilim bu aydan diyordum eşime ☺️
myavocado Mommya annem son iki senedir haftada iki üç gün görüyordu 😅 ahahaha ama annemin ki içine doğmak değil de istemekten kaynaklı herhalde, çünkü ben 33 yaşında evlendim, 36 da hamile kaldım
1H1Smomyloading Mommya bilmem olabilir 😄geciktiysen test yap geçirmediysen adete 1 gün kala bile yapsan çıkıyor 😁hadi hayırlısı
E_Duha Mommya babam görüyor ama bi anneme diyordu ama yengem ne zaman hamile kalsam daha biz öğrenmeden arayıp sen hamilesin diyodu 😅 3 düşüğüm oldu suan 4. Ye hamileyim
Ecekrk Mommya eşim gördü ablasını gördü ilk kızı olucak diye ama erkekmiş çocuğu,beni de erkeğe hamile gördü daha cinsiyeti öğrenemedik bakalım
esnyz14 Mommya Bu şekilde değil ama eşim cinsiyet öğrenmeden önce bir rüya görmüştü. Başında kırmızı kurdele üstünde kırmızı pijama vardı. Bebeğin yüzü sana dönüktü ama battaniyesi pembeydi demişti. Bir de niye kırmızı pijama giyilir kırmızı kurdele takılır onu sormuştu😂 Kızımız oldu🤍
Mommya 1H1Smomyloading valla şu an bir gün kalmış ama dün kaset test yaptım çıkmadı 😄 şimdi bir daha yapacağım bakalım ama yine negatif muhtemelen
Oznurkk Mommya iki kızımda da kendim evde test yapıp pozitif görüyordum rüyamda. Sabahına ya da akşamına test yapınca gerçekten pozitif olduğunu öğrenmiştim 😂