ggmom Yarenn_1 ilk hamileliğimi ovulasyon testi ile öğrenmiştim yunurtlama oldu tekrar sanıyordum meğer hamileymisim😄
Yusufeymenimm Mommya 3 gün geçikene kadar negatifti 3 gün geçildikten sonra çok silik pozitifti Suan 28+5 günlüğüz 🩷
Mommya Yusufeymenimm Ay evet işte kesin bende de böyle olacak yarın bi erken gebelik testi alayım ben 🤓
ggmom Yarenn_1 silikti reglimden 3 gün once 3 gün öyle çıktı regl olmayınca anladım 😄 sonra normal test yaptım pozitif cikti
Mommya Yarenn_1 Ben annemlerdeyim yanıma test de almadım 🙈 yarın bi bakayım eve geçerken bi erken gebelik alayım diyorum inşallah çıkar da eşime süpriz olur
Mommya Yarenn_1 karın ağrım geçti ama şu alt göbekte bi doluluk hissedilir ya adetten hemen önce sanki içerde bişey var gibi bi ağırlık 😄 onu hala hissediyorum ama ağrım yok bakalım hayırlısı lavaboya da gitmedim akşamdan beri bir daha
Mommya Yarenn_1 İnşallah hayırlısıyla hem bize bir nefes olur diyorum çünkü insan tek iki kişiyken habire birbirine takıyor kafayı, evlat eve hem neşe olur inşallah Allah’ım hayırlısıyla nasip etsin 🥰 sende son durum nasıl 😄
Yarenn_1 Mommya kesinlikle öyle su an eksiğiz hayırlısıyla yavrumuzla tamamlanacağız.Ailemiz büyüyecek çekirdek aile olucaz🤲🏻❤️