Missprincess Mommya kendine bi meşgale bul. Onunla ilgilen bence. Ve 2 ay içerisinde hamile kalacağının haberini alacaksın bana güven
Mommya Firstpreg bugün test yaptım adet günüm ama negatif çıktı hala adet de olmadım kan da vermedim gundi gibi bekliyorum kendi kendime 😅
Yarenn_1 Mommya bazı aylar 32-33 günde bir olduğum oluyordu bugün 32.gündü. 34-35 i görme taraftarıyım açıkçası 😂 sonra çok fazla moral bozuluyor
Yarenn_1 Mommya bir de yarın ortopediye randevum var iptal etsem mi etmesem mi arada kaldım röntgen çekecek çünkü bebek varsa radyasyona girmeyeyim dedim.
Yarenn_1 Mommya belirtin var mı senin benim aşırı fazla gazım var🫠 normalde karnım ağrımaya başlardı tık yok
Mommya Yarenn_1 benim de yarın randevum var adet olucam diye almıştım hormonlara baktırmak için ama daha olmadım 🙈 ben de gidip gitmemekte kararsızım
Mommya Yarenn_1 Aynı durumdayız dünden beri gaz çoktu ve karın ağrım vardı iftar ettim şimdi biraz rahatlamış hissediyorum bide annemlerdeyim bugün “Ben hamile olabilirim” diye bağırmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü hamile miyim bilmiyorum haha 😂😅😅
Yarenn_1 Mommya bende aynı durumdayım valla test yaptım negatif çıktı bir heyecanla olsa da eşime söylesem diye bekliyorum🙏🏻😂😅
Mommya Firstpreg Kasetler de erken gösteriyor diye okudum yorumlarda o yüzden kaset almıştım ama yarın bi erken gebelik mi alsam aklıma girdi buradakiler 🙈🙈
Hilalice Mommya Yarenn_1 Bende sizenim şurdan kenarda bekleyeyim 😂😂bugün bekledim ne gelen var ne giden 😂😂