yasmin441 Kızlar kullandığınız memnun kaldığınız bebek deterjanı var mı, bir sürü seçenek var kararsız kaldım
Damla yasmin441 siveno kullanıyorum temiz içerikli olduğu için leke problemi de yaşamadık ama içeriği doğal sonuçta ağartıcı veya ağır kimyasal içermediği için aşırı bir leke çıkarma beklememeliyiz bence 🤗
e_blue_sky_a yasmin441 siveno çok güzel indirim buldukça stok yapılmalı biberon temizleyicisi de güzel
mrv1903 Siveno kullanıyorum ve çok memnunum. İçeriği temiz benim için en önemlisi buydu memnunda kaldım ☺️
mrv1903 YeniGelinMeselesi Aşırı bir leke çıkarma söz konusu değil. Ama sık sık giydiği kıyafetler için geçerli Onlara sürekli kusuyor çünkü. Ağız mendilleri de öyle. Ama sorun etmiyorum dediğim gibi benim için önemli olan temiz içerikli olması.
mrv1903 Bu hiç çıkarmıyor demek değil yanlış anlaşılmasın. Çıkarıyor ama çok sık kustuğu beyaz zıbınlarında hafif sarılık oldu yaka kısmında ☺️ Ağız mendillerinin bir kaçında da öyle 😃
BabyAta mrv1903 bunun için e bebekte leke çıkarıcı var onu deneyin mutlaka. Bende siveno aldım ilk kıyafetlerini yıkadım çok beğendim kokusu falan öyle diğerleri gibi kimyasal kokmuyor.
mrv1903 BabyAta gördüm aslında ama kimisi hiç çıkarmadı dedi kimisi çıkarıyor dedi kararsız kaldım. Eğer güzelse denerim ☺️