tgb0104 Herkese selamlar, 8 haftaşık gebelikte halsizlik bu kadar normal mi ? Sizin nasıl geçti, halsizlik uyku ve mide bulantısı :(( doktorum 12. Haftadan sonra geçer dedi sizin nasıl geçti bu haftalarınız
Sumruhazal tgb0104 Evet canım Normal tabii Herkes farklı atlatıyor Ama doktorun da dediği gibi 12 haftadan sonra azalıyor
nazel123 tgb0104 benimde öyleydi vücudumu taşıyamıyordum sürekli yatmak istiyordum şimdi 11.haftadayız o zamana göre bir tık azaldı ama bıraksalar yine yatmak istiyorum hep😅
tgb0104 nazel123 Ay hadi darısı bizlere diyelim, şu 3. Aylık dönem bi bitse rahatlıyabileceğimi söylüyorlar
Nezahatozen Asırı halsiz oluyorum geceleri tuvalete çıkmaktan yoruldum uykusuz gibi oluyorum birseyler yesemde yine miğdem bulanıyor gibi oluyor uykum var uyuyamıyorum şimdiden böyle ileriyi düşünemiyorum 6 haftalık olduk
tgb0104 Nezahatozen Bende öyleyim 7. Haftadan sonra daha kötü oldum bu 2 haftadır full uyuyorum gerçekten gece gündüz, midem bulanıyor yesemde yemezemde sanki bu dönem geçmicekmiş gibi inşallah hepimiz en kısa sürede sağlıkla atlatırız