Ozgenur0006 Kızlar 39+3 teyim bebeğim makat geliş çarşamba kontrol dönmezse cuma sezaryan olacağım Dönme ihtimali sizce var mi yada deneyimleriniz var mı bu şekilde olup
Daisyy000 Ozgenur0006 Artık dönmez, hayırlısı buymuş ,hicbisey sebepsiz değil 🌿 Benim dönmedi 39+1de sezaryen oldum. Doktorunuz neden cumaya kadar bekletti,boş yere normal doğum sancısı çekmeyin
Sumyson Ozgenur0006 youtube de bebeğin dönmesi için bazı hareketler egzersizler var bence onları bir deneyin cumaya kadar. Benimki de 34.haftada dönmemişti doktor haftaya dönmezse sezaryen günü verecekti ama 1-2 kez o hareketleri yaptım sebebi hareketler mi bilmiyorum ama 35.haftada dönmüştü. Tabi şuan 40+2 olduk doğmak gibi bi isteği yok ama sonuçta bir şekilde döndürdük 🥲😂
ggmom Ozgenur0006 34-35 haftadan sonra olmuyor genelde çok uğraştım ben her hareketi yaptım yüzdüm bol bol o yetmemiş gibi 36+4 te sancılarım çıkmaya başladı doğuma aldılar belki dönmeye çalışıyordu bilmiyorum takipli doktorum yoktu :(
Ozgenur0006 Daisyy000 canım şu an da bekliyorum bir sanci belirtim de yoksehir hastanesine gidiyorum bakalım inşallah sağlıkla gelsin artık bebislerimiz ne yapalim