Meryemkirci Melliisaa çapada çok cüzi bir miktar verip tek odaya gecebiliyorsunuz ve esiniz de yaninizda kalabiliyor. Üniversite hastanesi ama dedigim gibi ücretler cok düşük.
Melliisaa Meryemkirci istanbul üniversitesi diye mi arama yapacağım siz orda mı doğum yaptınız ne kadar cüzri
Meryemkirci Melliisaa ben doğum degil kurtaj oldum ama dogum katinda kaldim. Geceliği 120 lira gibi bir seydi sanirim tuvaletiniz ve banyonuz da size ozel oluyor hatta. Diger odalarda ortak. İstanbul Çapa tıp fakültesi diye aratabilirsiniz
Melliisaa Meryemkirci çok geçmiş olsun Rabbim yeniden sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏 ne zaman kürtaj oldunuz güncel fiyatı mı bu
Meryemkirci Melliisaa cok teşekkür ederim amin 🤍🙏aralik ayinda oldum. Yilbasindan sonda fiyatlar değişmiş midir bilmiyorum. Ama cok da fark olduğunu düşünmüyorum cunku genelde ucretleri bağış adi altinda aliyorlar zaten
Meryemkirci Melliisaa tam olarak bilmiyorum ben acilden perinatoliji tarafindan yatis aldim. internette numarasi vardir bakabilirsiniz