eceyc314 Selinmoon son 79 gün bizimde ama daha erken olacak 68-69 günümüz kaldı. Bir iki takım ve birkaç müslim bez dışında daha başlamadım alışverişe. 32. Haftada alırım diye düşünüyorum😅 bebek arabası beşik abimizden kalan var onları kullanack kızımda😊
Ozgednc Selinmoon 99 uygulamaya göre ama sezaryen olacağı için daha erken olacak :)) hazırlık vs yapmicam 35. Haftaya kadar sonra heveslerim kursağımda kalıyor. Mide bulantisi ve yanma başladı bir haftadır 😓
izobellaaa-_- Selinmoon hiç bir şey yok daha oğlumda odası bile hazırdı ama çocuktan daha fırsat bulamıyorum son ana kadar duracak galiba bu gidişle 😃🤦🏻♀️ 26+o
Yasemincee26 Selinmoon son 96 🥰 bizimde. Hazrlıklar tamam sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz herşey hazr bizde
Mom_boy Selinmoon Hazırlıklarımız bitti teyzesi 😄Evin hazırlıkları kaldı bir tek halılarım ve kanepe yıkanması kaldı perdeleri eşim cıkarıp yıkadı taktı sagolsun🥰
Selinmoon eceyc314 Ayy az kalmış . Biz de bir kaç zıbın müslin örtü , biberon falan aldık ama daha %80’ı kaldı 😂
eceyc314 Selinmoon tek seferde hepsini ebebeğe girer alırım diye rahat davranıyorum birazda. Orda her şey var dolanmamda çok. 2 saate hallolur inşallah☺️
Yasemincee26 Selinmoon son aylara koymayın bence bir de herşey zamlanıyor Rabbim bol göndersin hepimize
Elffth_2017 Ozgednc benimde 90 gün kaldı kaç gündür miğde yanmsı ve bulantısı mahvediyor yumurtayı severim resmen tiksindim ilk 3 ayla son 3 ay etkileri aynı oluyormuş
Selinmoon Mom_boy Ohh maşallah 🙏 kış bitse , kaloriferleri kapatınca ben de başlayacağım temizliğe 🥰 alışveriş daha bitmedi ama 😣
Mom_boy Selinmoon biter toplu cıkınca birden aslında biz aylara bölerek aldık birikmis bir paramız olmayınca 😅