bubuiledudu Kızlar merhaba 3 yıllık uzun bir mücadelem vardı ve bu ay 3 4 gün kadar gecikince ihtimal vermesem de evde test yaptım dün ve pozitif çıktı hemen gece kan verdim ve 3600 çıktı çok değil mi 4 gün gecikmeye sevineyim mi bilemedim henüz
Aysee1123 bubuiledudu Çok değil benimde öyle çok fazla çıkmıştı 2 gün gecikmeyle. Yani neye göre az çok çıkıyor bilmiyorum ama 5 ay oldu hatta ben doğum yapalı 😊
Momy9861 bubuiledudu değeriniz çok güzel çıkmış,bende 3.5 yıl üstüne 1080 ile öğrendim,rahat 4 haftalıksınız, sevinin kendinizi olumlu tutmaya çalışın 🌸
bubuiledudu Aysee1123 ayy ne güzel Allah bağışlasın 2 kez hamile kaldım kaybettim korku var içimde haliyle hala inanmıyorum
bubuiledudu Gamzegll Allah bağışlasın ipk aklıma gelen oydu ama tek olsun isterim tabi ki önce sağlıklı olsun 🙈🙏🏻
bubuiledudu Momy9861 teşekkürler çok sevinemedim korkudan yasadiklarimdan test için de gecikmeyi bekledim 4+4 görünüyor suan
Dayes Merve-betul Hayır ikizlerin betayla hiç ilgisi yok düşük betayla da ikiz olduğunu öğrenen çok insan var herkesin betası çok değişken oluyor benimde hep yüksek çıkardı oğlumda ama tek bebekti 😊 Tabi hanımefendinin ikizde olabilir olmaz demiyorum
bubuiledudu Merve-betul ikiz olmasına umutlanmam açıkçası korkarım tek ideal tabi ama yine de en önemlisi sağlıkla ilerlemesi tek duam o.
Uzunkirpik bubuiledudu bana 4 gün gecikmeyle 5 binlerde çıkmıştı . Herkes ikiz olabilir dedi . Doktor yüksek çıkması erken döllenmede olabilir dedi ve öyleydi . Yani erken döllenmede olabilir ihtimal
bubuiledudu Uzunkirpik evet belki de öyle oldu takip etmedim yumurtlamami aslında çok degerlendirmedik de umarım erken döllenme falandir
Dayes bubuiledudu Canım ama şuan gitsen keseyi görebilirsin büyük ihtimalle.Allah bağışlasın.Saglicakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰
bubuiledudu Dayes ben de yarın 2.kan veriyim diyordum ama değeri görünce direk doktora mı gitsem dedim bir de benim bir çok geçmişim var muhtemelen progestan vs başlanabilir
Dayes bubuiledudu O zaman git canım mutlaka gecikme 🥰 Herşey gönlünce olur inşallah.Birde doktora gidene kadar kendini fazla yorma dikkatli ol.Bende geç gideyim dedim bekledim 6 haftalıgım hafif kanamam oldu ve progestan başladık şuan herşey yolunda şükür ama progestan ağır geldi bana çok sersem oluyorum 😊
bubuiledudu Dayes evet maalesef progestan yan etkisi var ama.vajinal olarak yan etkisi daha az okuyor ben o şekilde kullanmıştım
Esrashshshssh bubuiledudu aynısı benimde oyleydi gerkes boş gebelik dis gebelik sevinme dedi ama benim de 4 bin çıktı bende 3 sene istedim olmadı o yüzden gözün aydın çok mutlu ol❣