_Hulya7106 FKRKS29 yiaa gözünüz aydın rabbim sağ sağlam kucağına aldırmayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
FKRKS29 Melk_plt00 teşekkür ederim biraz hissediyodum aslında bu ay sol kasigim ağrıyordu normal regl ağrısından biraz farklıydı bide normalde rahatsız olmadığım şeylerden rahatsız olup midem bulunmaya başlamisti🥰
Ummu__Meryem FKRKS29 cok sevindim senin adina hayirli olsun darisi basima aminnn🌸 Hatirladin mi beni adetlerimiz hemen hemen ayni gundu Naptin bu ay yani kur fln uygulandin mi?
Hande4545 FKRKS29 6 gün gecikti sol kasıgımda şişlik bi ağrı var test yaptım negatif benim hayırlı olsun size 🥰
FKRKS29 Hande4545 teşekkür ederim🥰 Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip eder insAllah bizde ilk dusukten sonra 8 9 aydır bekliyorduk Rabbim en güzel zamanını biliyo gerçekten insAllah hayırlısı olur hakkinzdq🥰❤️
sweetmom_ FKRKS29 maşallah. Sürecin çok güzel ve kolay geçsin inşaallah. Rabbim bana da nasip etsin inşaallah. Lütfen dua et bana.
FKRKS29 sweetmom_ Aminn çok teşekkür ederim , ederim tabiki Rabbim tez vakitte sizede çok güzel haberler alabilmeyi nasip eyler insAllah❤️❤️
Boncukk123 FKRKS29 yaaa 🥹 çok mutlu oldum canım Rabbim tamamına erdirsin 🤲🏻 dileyen isteyen bekleyen bütün kardeşlerime nasib olsun bebişler de Allaha emanet olsun ☺️🤲🏻🌸
FKRKS29 Boncukk123 aminnnn insAllahhh🤲😍 Aminn Aminn Rabbin kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor Bi surecti ama bu çift çizgiyi görünce bütün herseyi unutuyo insan🥰