emir_01 cumartesi yıkadım adetten sonra 4 gün içinde çekilmesi lazım ben adet olduğum gündendir bakıyordum son işte pazar akşamı buldum bugün sabah gittim. 11:25 randevum giriş yap ilaçlar al derken 11:40 falan oldu sekreter kadın hsg en fazla 11 kadar çekiliyor ondan sonra ki çekimler öğleden sonraya kalıyor ilk baştan anlatayım giriş yaptıktan sonra 4 tane ilaç yazdı bana mide koruyucu ağrı kesici antibiyotik bide filmde kullanılan ilaç bu sondakini herkese yazmıyorlar bazıları içerde kullanıyormuş dediler neyse rahim filminde kullanılan ilaç hariç mide koruyucu içip ardından ağrı kesici içiyorsun ama filme15-20 dk kala için neyse odaya giriyorsunuz belden aşagı çıkarıp önlük giyiyorsunuz sonrası çok uzun sürmüyor 3-4 dk dayalımayacak bi ağrı değil dayanılır ben bi ağrı görmedim de açıkçası abartmasın kimse sonra hafif kanaman oluyor ped kullanacak kadar değil benim yanımda yoktu diye ben peçete kullandım sonrasında bol yürüyüş iyi içindeki ilacı atabilmeniz için oruç tutulmaması gerekiyor dedi doktor antibiyotik kullandığım için bilmiyorum dayanamam tutarım heralde filmden sonra 1 hafta ilişki olmaması gerekiyor dediler 1 hafta sonra da sonuçlar çıkıyor bakalım hayırlı sonuçlar olsun inşallah rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah biraz fazla oldu ben çok bu hikayeleri dinledim okudum ama abartılacak konu söz konusu değil rahat olun