Doğum hikayemi yazmak istemiyorum kötü geçmedi şükür normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım 18 saat sancı çektim değdi mi değdi onun güzel kokusu bakışı yeter ♥️ ilk suyum geldi galiba o yüzden biraz zorlandım ama benim için hikaye doğum yaptıktan sonra başladı ama her halimize de şükür
Doğumu yaptım 2 saat sonra normal servise çıkacaktım neyse hazırlan dediler annem de yanımdaydı üzerimi giyinirkenn birden bayılmışım o düşüşle çenemi yardım baya neyse beni hemen başka hastaneye gönderdiler tabu bebeğimde benle geldi gittik bir çok testten geçtikten sonra bebeğimi emzirdim tabi ben emziremiyirum annem ve hemşire yapıyolar ben sedyede hiç hareket etmeden duruyorum 2 gün kaldık hastanede hiç zaman geçmedi sanki sonra taburcu ettiler eve gittik ya dünya bizim ama sarılık olabilir dediler çocuk acile götürün tamam geldik ve ben bunları bebeğim ışık altındayken yazıyorum öyle benim gibi mama vermek istemem falan diye konuşmayın yani hamileyken ne dediğinize cidden dikkat edin her şey başa gelir her şey geçer Rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻 biraz dertleşmek istedim kimseye tam anlamıyla içimi boşaltma fırsatı bile bulamadım çünkü