Demet-Eser Önce küçük sivilce seklince oluyor sonra et bene ceviriyor basiniza boyke. Birsey gekmdimi endişe etmelimiyim acaba uc dort aydir vardi bu küçük sivilceler bu ay artik minikmminik et bene donusmeye basladilar Çarşamba dogumum var sonra gecermi acaba
Pinaargunes Demet-Eser benim gobej deliginde siyah ben cikti et beni ikitaneydi biri gitti çoğu kişide cikarmis ama cevremde herkes bende duydu tek 😂 bende çok korktum artik saldım herkes doğumdan sonra düşüyo dedi ama gobek deliğimde cikmasi entresan gerçekten😑
Mom89_ Aa bende de tam gögüs altımda çıktı bende plazma penle yaktım uyuşturucu krem sürüp çıktıkça artık yaparım bilmiyordum gebelikte çıktıgını😂
Baynimir Mom89_ koltuk altı, boyun, göğüs altları kısacası sürtünmenin fazla olduğu bölgelerde daha fazla çıktı. Bir de göz kapaklarımda çıktılar. Gebelikte kolesterol yükseldiği için çıkabiliyormuş bu tarz et benleri.
mavikalpvemavikalp Demet-Eser bendede var aşırı çoğaldı ya boynumda göğsümde neden bilmiyorum ten renginde sivilce gibi ama et beni Niye oluyor acaba 38 haftadayım