gulsenmstf Elff0 merdiven in cık ilişki sık olsun 37 den snra yap bunları tabi ilişki acilman çabuk oluyomus o yüzden bide çatı muayenesi oldun mu normal dgum yapablirmisin insAllah yaparsin sağlıkla kucağına al insAllah
Serra21 Elff0 benim ikinci hamileliğim şimdi 27+5 günlük olduk ilk doğumumda 37.ci haftadan sonra günde 5 6 hurma yiyip adaçayı içmeye başlamıştım 38+4 günlükte 3 cm açılmayla başlayıp 5 saatte doğum yaptım bunda da öyle yapıcam Allahın izniyle
hayalim35 Serra21 adaçayını ne sıklıkla içtin günde 1 fincan mi bn kızımda merdiven in çık squat hurma sıcak duş eğilerek yer silme naptıysam başlamadı 41 haftalıkken mecburi yatış yapıldı 0 açıklıkla
neseli96- Bende başladım ama sıcak suyla duş alarak ve sıcak suya oturarak rahatlatıyor gerçekten insanı umarım bu da başlatır doğumu
Serra21 hayalim35 günde bi fincan içiyordum rahmi uyarsın diye nasıl ilk aylarda yasak adaçayı düşme tehlikesi yaratıyor diye son ayda da rahmi tetiklesin açılma olsun diye bi fincan içiyordum işe de yaradı valla
Serra21 hayalim35 hiç yürüyüş yapmadım merdiven in çık yapmadım yürümeyi çok istiyordum eşim gelmiyordu benimle korkuyordu yolda sancım tutarda doğururum diye 😄 sadece o yazdıklarımı yaptım başkada birşey yapmadım bide ilişki de vardı korunmasız
Aysegul1805 Elff0 36 da medine hurması yemeye başladım her gün yürüyüş yapıyorum.asansörüm yok merdiven inip çıkıyorum arada ördek yürüyüşü yapıyorum. Bi de ahududu yaprağı çayı aldım onu içiyorum. Yarın 38 e giriyoruz bugün biraz sancım var gibi ama anlayamadım doğum sancısı mı nasip bakalım
hayalim35 Serra21 adaçayını günde bir fincan mi tükettin her şeyi denedim o kaldı onu da yapiyim tam olsun😁
Serra21 hayalim35 evet dene bakalım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi avazda inşallah 🙏🏻🥰
Techr Haftadan sonra en fazla 2 bardak ahududu çayı, hurma ,ananas bunlar yiyecekler Aksak yürüyüş, alaturka tuvalet ,merdiven inip çıkma , yürüyüş ,pilates , squat sıcak duş , evi çömelerek silmek, çörek otu yağı saat yönünde karna sürmek doğal sancı destekliyormus Ben denemedim doğum kitabında okudum 34+3 sadece yürüyüş yapıyorum evde WC alaturka zaten inşallah haftaya diğerlerine başlayacam Kolay doğum duaları kitabın sayfasını atarım
Dolphin16 Elff0 38 den sonra sıcak duşa otur, merdiven çık, hurma ye , yürüyüş ve squad hareketi bide yatarken yana doğru yat iki bacağının arasına yastık koyarak uyu açılmanı hızlandırıyor 👍
hayalim35 Serra21 amin canım Allah razı olsun 1 hafta snra 37 yi bitirecem başlarım içmeye inş faydasını görürüm bırak açılmayı benim doğumlarımda kendiliğinden başlamıyor
Elifgokce Adaçayı sütü Serra21 adaçayı sütü kesiyormuş bir kaç yerde okudum ahududu içmek daha iyi olabilir