Busramom07 Mstfamikram_60 son 9 tık yok son üç gündür gündüz 2 de evden cıkıyorum delilerrr gbi dolaşıyorm iftarda eve giriyorum duş ilişki hurma banamısın demiyor kız olan belirtiler de gitti aaa bir enerji gelmiş ki öfff
Mstfamikram_60 Busramom07 vlla bendede hiç bir belirti yok ne yapicaz bilmiyorum inşallah kolay doğumlarımiz olur
Mstfamikram_60 Betullllmirac41 bende sezeryan istedim ama doktorum normal doğumdan yana aslında ikisindende çok korkuyorum 🥺
Mstfamikram_60 Sumeyye42 kız olacak hayırlısı ile kızlara erken gelirler diyolardi ama erkeklerden daha nazlı çıktılar ben oğlumu 41 haftalıkken doğum yapmıştım
Sumeyye42 Mstfamikram_60 erkeklerde zor gelir diyorlar herkes biley diyor işte halbuki pekde cinsiyet ile alakası yok 😃
Bulutum Kızlar bende de 3 gün kaldı tık yok😁 ama suni sancı ile alacak bu hafta inş normal doğum yaparız😁 Ada çayı içmek bol süt hurma tüketmek işe yarıyormuş, ayrıca çubuk tarçını sütte kaynatıp içmekte iyi oluyormuş yapmak isteyene
Mstfamikram_60 Bulutum inşallah normal olur banada suni sancı ile alırız olmadı dedi ama ben çok korkuyorum suni sancıdan
Betullllmirac41 Mstfamikram_60 ben normal hiç yapmadım ama bende oldum olası normal doğumdan korkarım 😅 bildiğimden değil tabi ama eskiden annelerimiz hep konuşurdu herlde travma kaldı bende 🙃 ama en güzeli sezeryan çok şükür hiç zorlanmadım 3. Olcak benm 2 si çok kolay geçti inşallah Buda öyle olur sende rahat ol hiç korkutma kendini 😇
Busramom07 Bulutum on gün önce 4 5 gün ishal oldum dedm herhalde tm geliyor ama suanda tam tersi kabızlık var
Bulutum Mstfamikram_60 korkma canım uzun süren sancı sürecini kısaltıyormuş, Allahım güç verecek o an doğuracaz inş kendini motive et, herkes doğuruyor ya, biz neden yapmayalım
Mstfamikram_60 Bulutum haklısın hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun çok korkutuyorlar suni sancı zor diye takmiyim dediklerini diyorum ama olmuyor
Sumeyye42 Mstfamikram_60 inşallah yerleşir hemen benimki kanal da ama işte her hangi bir doğum belirtisi yok 😃
Leyla__0202 Mstfamikram_60 benimde 10 gün ama bebek makat gelişiyor bende normal istiyorum nasıl olacak acaba sanciyla döner mi bilgisi olan var mi
Mstfamikram_60 Leyla__0202 internette bi kaç hareket vardı yazıp bakabilirsiniz belki işinize yarayabilir