Rabiul BabyAta yazın Yalova’da olacağım hangi hastane iyidir acaba acil bir durum olursa nereyi önerirsiniz Masalll_26
Masalll_26 BabyAta yaaa ben ilk defa gittim ama pek bişi anlayamadım dün gittim ilk kez morelimi çok bozdu rahim ağzı kisaligin var falan dedi ondan önce hep özel takipliydim Sedat tekeli atakente gidiyordum hiç böyle bişi dememisti
BabyAta Rabiul ben uzmanlar filiz hanıma gidiyorum ağustos ayindan beri ve çok memnunum Bir sorun yaşamadım bu güne kadar
BabyAta Masalll_26 tekrar Sedat beye gidip durumu anlatın gözden kaçmış bir şey olabilir riske atmayın hamilelik var mı
Masalll_26 BabyAta 27.haftadayiz Sedat beyin şimdiye kadar böle bisiyi anlamaması bana mantıklı gelmiyor devletteki doktorun yanildigini düşünüyorum umarım oledir
BabyAta Masalll_26 umarım yanılıyordur. Devlette mi dogum yapacaksanız o yüzden mi o doktora gittiniz peki yoksa tahlil falan yaptırmak için mi
BabyAta Masalll_26 hay Allah ya moralinizi bozmuş durduk yere takmayın kafanıza sizi takip eden doktorunuz daha iyi bilir. Kontrolünüzde sorarsınız ne olur ne olmaz
Masalll_26 BabyAta bu rahim ağzı kisalmasi çok kötü biseymi yeni oluşmuş olabilirmi en son 5 Mart’ta gittmistim Sedat beye eğer olsaydı o zaman görürdü demi doktorum
BabyAta Masalll_26 hiç bilmiyorum ki nasıl bir şey olduğunu ya kötü düşünmeyin siz moralinizi bozmayın bence