mirooo Hanımlar erken gelme durumu olmaz ise son 10 günüm🥰 sizlerin kaç günü kaldı? Heyecanlı mısınız🫶🏻 ben hem heyecanlıyım hem de biraz korku var🥲
Aytenella Benimde son 11.. Heyecandan öte korku var, hep normal doğuma şartladım kendimi.. Fakat sağlık sorunlaeı sebebi ile sezeryana gün verdi doktor..Aşırı bir korku kapladı içimi. Geceleri uyuyamıyorum düşünmekten..
mirooo Aytenella benimde normal doğuma karşı eskiden beri bir korkum paniğim var planlı sezeryan tarihi belirledik doktorumla😊 hakkımızda hayırlısı olsun güzel pozitif doğumlarımız olsun🫶🏻❤️
mirooo 333 bende hep öyle düşini İki doğumda zorludur sonuçta bir birey geliyor dünyaya olumlu düşünelim olumlu olsun😊
mirooo Sibsibella eveeetttt bende hem vakit gelsin istiyorum hemde korkudan gelmesin istiyorum duygularım çok karışık😂😂
mirooo Duygu8178 çok heyecanlı evettttt benimde bugün randevum vardı 1 nisana çekti doktorum son 6 günüm 🥲🥲
Duygu8178 mirooo şuan benimde 1 Nisan da. Normal bekliyoruz o zamana kadar gelemzse 1 Nisan da alicak doktorum
mirooo Duygu8178 hayırlısı olsun inşallah çok güzel acısız ağrısız doğumlar geçiririz ve sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi🤍