Zeyazra Merhaba 6+2 hafta da doktora gittim kese var bebek gözükmüyor geç döllenme olabilir dedi. Araştırma yaptığımda boş gebelik diye yazılar gördüm bu durumu yaşayan var mı ?
bebeklerimveben_ Zeyazra benim oldu 2 hafta sonra gittim kalp atışını duyduk bak ayağımda sallıyorum Hatta şua 😁
Aerithma Zeyazra bazen 7. 8. haftalara kadar görünmeyebiliyor. Bekleyin biraz daha. Güzel haberler alırsınız inşallah. 🙏🏻
Esra1965 Zeyazra 6+2de genellikle sadece kese görünüyor. Yani en azından bende öyleydi. Geç döllenme bile olsa 2 haftaya orada minicik bir nokta görürsünüz. Kafanı rahat tut canım boş gebelik falan diye düşünme pozitife odaklan. Kendine iyi bak 🥰
Sscns Zeyazra gebeliğimin 5.haftasında ilk doktora gidişimde kesede bebeği gördü 6.haftasında şehir hastanesine gittim göremedi 7.haftasında başka bir doktora gittim o gördü.. Cihazdan cihaza göre değişiyor kısacası umutsuzluğa kapılma canım
Elos_1907 Zeyazra bende bgn öyle bi durumla karşılaştım sizde yolk saç varmıydı peki 6+2 kese iyi dedi 18 mm yolk saç var bebeği kalp atışını duyamadık