Ftmaa28 Sezaryen doğumdan alt üst pijama mı lohusa gecelik mı tercih ettiniz kızlar ben gecelik seven bir insan değilim alırsam bi kez giyip kenara atmıs olacagımm bir de hastaneden pijamayla mı çıktınız eşofman takımı vs mı almak daha mantıkkı olur
eceyc314 Ftmaa28 ilk doğumum sezaryendi pijama takımı aldım hep ama ilk kalkışta biraz açılana kadar pijamayı giyip çıkarmak zor oluyor. Bir tane gecelik alacağım ilk kalkıştan biraz açılana kadar. Dependte kullarsam rahat ederim. Hastaneden çıkarken eşofman takımı giyeceğim.
Sedefkitir12- Ftmaa28 alt üst pijama takımı giydim ben ilk sezeryanımda caraamba 2. Sezeryanımı olucam yine alt üst pijama giyicem ben daha çok rahat ettim hastaneden de öyle çıktım zaten
Alynq Ftmaa28 bir tane elbiseniz olsun bence dikişli şekilde pijamayı her seferinde aşağı indir yukarı Çek sizi yorar hem de dikiş yerinize gelebilir lastik kısmı. İlk günler elbiseyle daha rahat edilir sezaryende bence
Aysoshh Doğum şeklim belli olmadığı için yeşil ve siyah pijama takımı aldım biri sabahlıkllı beyaz gecelik aldım çekim için birde bordo gecelik aldım sezeryan olursa rahat olsun diye
Sibsibella Benimde ikinci sezeryanm olacak nasipse, ilkomde pijama giymiştim rahat olmadı çok şimdi bir gecelik iki pijama takımı aldım ilk saatler gecelik daha rahat olur gibi