Sermec27 Hasretim16 valla ilk oğlum güzellik kattı bana ama diğer iki oğlumda yüzüm vs çöktü resmen 🥰
huysuz__ Hasretim16 ilk iki gebeliğimde kızımda da oğlumda da sorun yaşamadım cilt konusunda, parlak temizdi yüzüm.. ama bu bebişte pul pul dökülüyorum , bi koyu oldu yüzümün rengi, sivilceler de başladı tek tük🥲
Hasretim16 huysuz__ ya bende ilk gebeliğimde yüzüm ay gibiydi şimdi bi çirklnlik çöküntü geldi sivilce cabası. Cinsiyet belli değil daha
hayalim35 Hasretim16 bnde tuttu oğlumda çok güzelleştim 2 kızımda da mahvoldu yüzüm vücudum kendimden iğreniyorum şuan
Hasretim16 hayalim35 benim de cinsiyet belli değil. İlk gebeliğimde oğlumda ay gibiydim. Şimdi yüzüm sivilce tarlası ve bi çirkinlik geldi yüzüme
serkanbetul0606 Hasretim16 kesinlikle batıl inanç bence çünkü kızım olacak ve bana gerçekten ayrı bı güzellik kattı
Hasretim16 serkanbetul0606 senin şansına demekki. Çünkü benim gördüğüm kız bebek anneleri de hep baya yüzü ödemleşip bi çirkinlik gelmişti bilemedim
MerveninKuzusu Hasretim16 ilkinde erkek bende öyleydim şimdi lekelenmeler minik kızarıklıklar oluyor , iki hamilelik birbirinden uçurum farklı ama cinsiyet erkekmiş yani ikinci de erkek 😂
hayalim35 Hasretim16 ay aynen Bnmde 2 kızımda öyle aynaya bakmak istemiyorum valla 35+3 haftalık oldum bi an önce sağlıklı bi şekilde doğum yapmak istiyorum
Sinem_2534 Hasretim16 Doğruluk payı ne kadar bilmiyorum ama kızımda her istifare ettiğimde yüzümde kirmizi çil mi sivilcemi lekemi bilmiyorum ama 1 haftaya kadar gecmiyordu yüzüm mafoluyordu bu 2.gebeligim cinsiyetini bilmiyorum 11.hafta 2 günlük bunda ilk haftalarda yüzüm güzeldi bugüne kadar bugün yine istifare ettim ve yüzüm aynı dolu kirmizi beneklerle dolu yani 2 hamileligimdede çirkinleştiren canım bugün de dahil 🙂🌸
Hasretim16 Sinem_2534 benim yüzüm sivilce doldu geçmiyor. Cinsiyeti pazartesi belki öğreniriz. 12+3 bende
Nur_53 Sinem_2534 istifradan sonra bana da oluyor kusarken nefessiz kaldığımız için yüzümüzde basınç oluyor o yüzden çil şeklinde özellikle göz etrafında çıkıyorlar..
Cilginanne2bebeli68 Hasretim16 kizimda bebek gibiydim çok çok güzeldim 9 ay bunda cok ama çok cirkinim cinsiyet belli degil
Tugcev Hasretim16 hamileliğimin başından beri kuru ve sivilceli suratım var. Hatta en son 10 yıl önce sırtımda çıkan sivilceler geri döndü 😂 cinsiyeti erkek hissediyordum ama her aynaya baktığımda erkekse ve bu haldeysem bir şey demiyorum derdim. Ve bebiş kız 😂
Elosdef Beni her gören erkek bebek mi diyo kız güzelliği alırmış bende değişiklik olmamış herkes çok bildiği için konuşuyor bence🤣
boncuuuu_ Bende erkek yedibucuk aylık yüzün güzelleşmiş diyor sivilce kararma felan yok hiç bende kız bebek annenin güzelliğini alır diye duydum çok