34busra cagla24 beğeniyorum iki oğlum var kızımın ismini bana koymak nasip oldu ins aden leya olcak 🙏🙏
asell13 Oznurkk görümcemde 4 ay önce doğum yaptı kızı oldu ağzını açmadı bana takmış ama hiç işim olmaz 😅
Melike_4949 Oznurkk bir arkadaşım a101 de çalışıyor Vera yağ aklıma geliyor diyor 😅😅 cahil bunlar yav
Gksnf Melike_4949 ben de kızımın adını Vera koyacağım🤍 bana laf söylemeye çekinirler ama bakışlarından anlıyorum kimse memnun değil. 😂
Melike_4949 Gksnf benim eltimde elif Ada olsun demişti 🙄😅 he he dedim adıyla sağlıkla büyüsün inşallah YouTube da bir kanal vardı paylaşımları çok hoşuma gitmişti ordan görüp aklımda yer etmişti öyle karar verdim anlamida çok hoş bence 🌸💗
Enfal_06 Oznurkk eşime diyorum aden koyalım kız ismi adem mi olur adem diyor 😂 yok yok aden dedim diyor herkes adem diye çağırır bilmiyorum anlamını araştırdık pek bişey bulamadık anlamı ne acaba
Oznurkk Enfal_06 çok güzel anlamları var aslında. Ama gerçekten kim duysa adem diyor. Maalesef okul çağındaki çocuklarda çok acımasız adem diye dalga konusu yapabilirler diye düşündüm. Sonuçta geleceğini de düşünmek gerek 😂
Enfal_06 Oznurkk aynen canım bence güzel ama işte biliyorsun akran zorbaliğina uğrayabilir okul çağında dalga geçebilirler yani bilemeyiz Türkiye de gibi bi yerden bahsediyoruz eğitim şart tüm çocuklara
asell13 erenilhan adanalıyız canım normali koymak ama laf arasında aşina olunan söyleniyor fark bile etmiyorum 😅