Miniksusamtanesi Merhaba kızlar ya ben doğru dürüst su içemiyorum midem bulandığından filan değil aklıma gelmiyor mesela bugün hiç su içmediğimi fark ettim aranızda böyle olan var mı bu durum bebeğe çok zarar verir mi acaba
Melihadur Miniksusamtanesi bende su içemiyorum ya içemiyorum değil aklıma gelmiyor sevmiyorum su içmeyi ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri gözümün önüne sürekli su tutuyorum saolsun eşimde hatırlatıyor sürekli
Kumsalmom Miniksusamtanesi bend3 senin gibiydim ve hem ikili test verip idrar testide verdim ve sonucc bobregimde taş olusmus su an atibiyotik iciyorum ama gee su icemiyorum nolcak bilmiyorum 😑
Krasivyy Miniksusamtanesi 1 buçuk litrlik şişem var onu yanımdan hiç ayırmıyorum içine bazen elma falan da atıyorum ondna iki şişe içmeye çalışıyorum iç mutlaka susuz olmaz
Hulya57 Miniksusamtanesi ay bu sorun bendede war ya 😔😔😔 su aklıma gelmıyor bi bardagi bile zor içiyorum
NeeSalman Bebek için su çok önemli .Günde en az 2 2,5 lt su tüketilmesi gerekli. Bende hamilelik öncesinde günde 1 lt bile içemiyordum. Hamile kalınca aldığım günlük süt şişelerini doldurup gözümün önünde tutmaya başladım. 2 tane 1 lt’lik şişemi gün içinde bitiriyorum ve ekstradan bir iki bardak daha su içiyorum.
Miniksusamtanesi NeeSalman ben de öyle bi şeyler yapayım bari daha 3 aylık en azından çok geçmeden başlayayım
NeeSalman Miniksusamtanesi kesinlikle bu yöntemi deneyin derim. Güne başlarken şişelerimi dolduruyorum. Bu arada günlük sütümü şoktan alıyorum. Şişeleri de cam gayet kaliteli.
petitehatunn Ahanda ben. İlaçlarımı içmesem gün boyu su aklıma gelmez. İnşAlllah hemencecik alışırım da bebekte sorun olmaz 😞