Nur1806 Zeyneppx bende hem devlete hem özele gidiyorum ikisi de perşembe günü kız dedi😬 ikisi de yanılmaz inşallah 😅
Ysmnerszkrbg betul2424 çok su içiyorum ama artık oda fayda etmiyor ne yapmamız gerekiyor acaba bu durum için ya
Nur1999 Zeyver 8+6 çok fazla endişeliyim çarşamba kontrol var çok korkuyorum bişey olmuşmudur iyimdiir acaba diye varmı benm gibi olan 😔
Fyzz Nur1999 bende böyleyim 15 haftalık oldum bende ama doktora gidene kadar hep bi endişe merak içindeyim acaba iyi mi diye
Zeyver Nur1999 endişe etmeyin olacak olana çare yok zaten. Bende de şu an biraz var ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım o yüzden 🥹 Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin 🤲🏻🌸
Sumeyyeky Zeyver 29. Haftadayım yürümekte zorlanma evresine girmiş bulunuyorum o dönemlerin tadını boool boool çıkarın çıkın çıkın gezin 🤣
Sumeyyeky Zeyver aminn cümlemizi inşallah 🌸 işin şakası hamileliğin her evresi tatlı güzel anılarla dolsun 🌸
Nur1999 Zeyver benimde 1 kimyasal 1 kürtaj var bütün korkular bu yüzden olacak olana çare yok gerçekten tedbirimizi aldık takdir Allahın bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah