13Gamze08 ilk yürüyüşte yere bakma bunu her hemşire demiyomus ♥️,takı toka metal eşya bulundurma üstünde altansini falan herseyini ciakrttiriyolar, en kolaylik saçlarını orebilen biri varsa balıksırtı ördür büyük rahatlık ben gitmrden kendim ördüm aklım olsaydi ilkindd de oruo giderdim ilkind e bağlayıp oeumustum bunda komple balıksırtı ördüm iki tane ,olabildiğince fazla bez ve ağız mendili al yanına,sezeryan giderken sedyeyle gotruyolar kendim giderim deme kabul etmiyorlar kesinlikle🤣🤣🤣 şansını deneme yani ilk uyuşukluk geçince ağrır abartılacak kadar değil kimsenin gözünü korkutmadkna izin verme sonuçta ameliyat ve ağrısı doğal,beline ya evden yastık işte yada ordan işte ben ikimci yastık istemiştim hiç moralin bozulmasın pozitif tut kendini her güzel şeyin illaki bı bedeli vardır ☺️ öğleden sonra ameliyat olacaksan en son 8 de kahvaltı son su diyokar genelde sezeryandan 6 saat sonra yemek yiyebiliyosun su icebiliyosun ameliyattan önce de icemiyosun aç ve susuz olman lazım zaten serum veriyolar susuzluk hissini gidermek için simiden güzel doğumlar diliyorum aklıma gelenler bunlar ♥️🥰