Elif_49 Var mı böyle olan ilk haftalar acayip tatlı şuan ise turşu ve özellikle suyu dayanamıyorum 😂 ( ilk haftalar turşuyu görmek bile istemezdim bu arada )
rabisskocc Elif_49 ben ilk haftalarda turşu diye ölüyordum şuan tatlıcıyım turşu ile aram yok cinsiyetimiz kız 36 haftalığım🤣
yeni-annelik Elif_49 ben hala turşu diye ölüyorum canım hiç tatlı istemedi bu arada ekşi şeylere bayılıyorum cinsiyetimiz erkek 💙🙏🏻
Elif_49 Cinsiyet ile ilgili olduğunu sanmıyorum da neler oldu acep cinsiyetleriniz böyle bir durumda 😅
rabisskocc Elif_49 evet turşu tansiyon yapıyor turşuyu yıkayıp yiyebilirsiniz ama suyunu çok içesiniz varsa bi kaç kaşık için😂
Elif_49 @kubranurleo benim tam tersi bunu önce ekşi sonra tatlıii limon hariç özellikle turşu suyu yaw 😂 tahmini var doktorumun belli değil net olarak bide ben ki görmek istemezdim şimdi eşim sakliyor benden turşuyu 😅
Elif_49 @rabisskocc Allah bağışlasın 🌸💜 bebisi Sağlıkla alın kucaginiza inşallah 💜 çok güzel bu turşular dayanamıyor insan heleki suyuna bizede tahmin olarak kız dendi artık bilmiyorum
yeni-annelik Elif_49 valla başından beri öyle halada öyle devam ediyor çok sağolun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻