bebisliozlem Kızlar geceden beri karnım çok gergin bebeğimin hareketleri aşırılaştı, birde bugün sınava gittim, çok oturmak zorunda kaldım, çok yürüdüm, otobüste vs. ayakta çok kaldım bugün 🥺 karnım 2 gündür de çok sert bu normal mi yoksa doğumun habercisi mi 🥺
Bahar1 bebisliozlem normal çünkü bebek büyüdüğü için hareket etmekte zorlanıyor buda karnı geriyor gibi hissediyo insan
esmaerdemir bebisliozlem bende 35 haftalık gebeyim benimde bebeğim çok hareketli artık canımı acıtıyor karnımda bi tarafta toplanıyor gerginleşiyor çok normal bence
OnurBurcu93 bebisliozlem daha da gerilecek 😁çok normal ilk gebeliğinizse bedeninizin alışkın olmadığı bir durum bolca yağ kullanın ben hep bio oil ve zeytinyağı kullandım çok rahatlatıyordu günlük yürüme vs ile ilgisi yoktur şuan 16 haftalık hamileyim kızım 13 aylık evim asansörsüz her gün kucağımda ve bu şekil park geziyoruz tam yürüyemiyor☀️😁
bebisliozlem Bahar1 en son 31.haftamda kontrole gittim, devlete randevu almak zor 🥺 33.haftaya diye randevu almıştım doktor izne çıkmış benim randevu 35.haftanın sonuna kaldı başka doktordan randevu almak zorunda kaldım bir de üstelik ultrasonla bebeği göstermedi bile kadın 😔 oysa ne kadar büyümüş çok merak ediyordum, özlemiştim kuzum 🥺 pazartesi günü özeldeki doktoruma gideceğim, devlete de randevum var bakalım
bebisliozlem Eda91- ay valla benimde öyle kız Aylardır bir o yana bir bu yana dönmeyen bebeğin dönesi tuttu bu hafta 🫣😂 sürekli bir hareket halinde, maşallah ama insan korkuyor işte
Bahar1 bebisliozlem evet devlet çok zor aynı doktoru bulup randevu almak ilk kızımda bende bir süre devlete gittim eşimi odaya almadılar tek ben birde 2 3 kişide sonuç göstermeye gelmisti içeriye pandemiye denk geldiği için doktor başka hastaneye geçince özele devam edip orda dogum yapmıştım şuan mesela özele gidiyorum 33 hafta itibariyle kontrolü haftada 1 indirdi
bebisliozlem OnurBurcu93 ay kuzu aslında öncesinde düşüğüm var ama yine de bedenim alışık değil sonuçta değil mi? 🥺