Kubis1944 İnstagramda onlinecamasır.comm dan hastane çıkışı yaptıran var mı yada herhangi birşey alan memnun kalan?
Sla52 Kubis1944 ben eminönündeki havuzluhan dan aldım hem çok güzel hem uygun. Ayrıca ekstra indirim yapılıyor İstanbul da yaşıyorsanız mutlaka gitmeniz gereken bir yer
Deletedmom197 Kubis1944 beden lohusa takımı aldım bide terlik ve taç çok güzel geldiler. Oğluşum adı belli olunca hastane çıkışı da alacağım ordan
Dilrubaa Kubis1944 Ben lohusa takımı aldım o sayfadan ve cok memnun kaldım hem ürün çok güzel hemde dışarıya göre uygun geldi bana tavsiye ederim
Mrvslck Hastane çıkışı değilde lohusa takımı sipariş verdim bugün Çarşamba gelicek bakalım 😊 inşallah memnun kalırım
Mduygum Bende takip ediyorum o sayfayi ama cik disardan al ya her yerde var hem kumasina bak kimi takimin kumasi sert kiminin ki yumusak oluyo
Kubis1944 Mduygum ya zaten 2 takım almayı düşünüyorum orda isimli ya o yüzden bir takım ordan yaptırıyım bir de dışardan alırım diyordum
Mrvslck Kubis1944 inşallah unutmasam yazarım tabi 🙈🙈 gönül isterdiki gezip dolaşıp alalım ama yatak istirahatindeyiz uzun bir süre :))
Mrvslck Kubis1944 birde Uniqon.tr imstagramda bir sayfa oradan da hastane çıkışı siparişi verdim oda önümüzdeki hafta gelicek söylerim inşalallah 😊
Mrvslck Kubis1944 canım ürünlerim geldi lohusa takım aldım bahsettiğimiz yerden kalitesi çok güzel kumaşı yumuşacık bende o kadar kaliteli ürün beklemiyordum açıkcası şaşırdım 😊 ama hastane çıkışları için birşey söyleyemicem 🤔
Kubis1944 Dilrubaa ay çok teşekkür ederim içim rahatladı emin olamadım çünkü hastane çıkışında kapıda ödeme Yok ondan soruyum dedim buraya🙈
Kubis1944 Mrvslck çok teşekkür ederim canım inşallah sende sağlığına kavuşursun bi an önce dolaşarak alırsın bebişinin eksiklerini 🤲💕