ebrarmom08 iremm00 son aylar öyle oluyor sanırım ya bende 34 haftalığım öyleyim özellikle gece 4 5 gbı bildiğin midem kazınıyor. Çocuk kıpır kıpır hiç durmuyor acıkınca 😄 sabaha kadar yememeye direniyorum. 61 le hamile kalıp 77 olmuşum 😌 muhtemelen 80 ı geçicem 😏 kızımda da 85 le doğuma girmiştim 😄
mavikalpvemavikalp iremm00 bende 38deyim çatlayana kadar yiyom sonra pişman oluyom az önce ayıptır demesi iki tabak tatlı yedim🥲
iremm00 mavikalpvemavikalp bende öyle vallahi az önce 2 tabak bende yedim kffkf npm tek değilim enazidnan 😂😅
ebrarmom08 iremm00 valla bende 61 Le kalıp 77 oldum 😄 daha 2.5 haftam var kesin 85 ı görürüm boy 1.68 benm herkes bebeğim erkek olduğu için karnım top gbi hiç kilo almamışsın diyolar eşim dahil neren kilo aldı diyor ama tartıda +16 kiloyu görüyorum😂
Aynur_41 Yemiyorum yersem rahatsız oluorum nefes alamıyorum çok kilo da almadım cocuga yarıyo bende zayıfım 8 kg almısım ilk gebelikte sizin gibiydim kan hapları yapıyor bunu kullanmıyorum bu gebeligimde sanırım onun etkisi