Serapalptekin2 Kizlar 48 saat 1 kan veriyorum doktor istemedi ama hemşirem önerdi. İlk 424 sonrakinde 947 bı sonrakinde 1000.0 çıktı normal mi anormal mi bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi? Pazartesi bı daha baktircam 2000 olmadan gözükmüyormus ultrasonda
Serapalptekin2 sutlukahve_ sonuncu korkuttu beni acaba pazartesi atar mı bilmiyorum 🥺 yanlış çıkma şansı var mı acaba
sutlukahve_ Serapalptekin2 referans dışı olması normal gebelikte beta yükseldiği için öyle görünüyor aynı yerde mi verdin 3 günde
sutlukahve_ Serapalptekin2 o zaman korkma canım hastaneden hastaneye değer aralığı değişiyor aynı yerde takip yapmak lazım farklı yerler olduğu için öyle çıkmış endişelenme referans dışı yazandan da korkma normal o bende de yazıyordu
Serapalptekin2 sutlukahve_ 3 çocuğum ama hepsi farklı farklı yeni deneyimler ve korktum öle yazınca ben sağlık ocağına gideyim en iyisi pazartesi
sutlukahve_ Serapalptekin2 yok canım korkma her zaman aynı yerde ver kanı inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursun bebeğine