İyi akşamlar arkadaşlar, şu an hastaneden yazıyorum🥺 Hiçbir riskim olmadan bu güne kadar iyi gelen bir hamilelik yaşadım, dün biraz ev işi yaptıktan sonra karın bölgemde bir gerginlik hissetmeye başladım ama normaldir sandım bugün hala geçmeyince eşimin ısrarı ile doktorumu aradım ve nst çektirmemi istedi ve sancım çıktı. Hemen kendi bulunduğu hastaneye gelmemi istedi ve burda da nst yapıldı daha az olmakla beraber yine sancı çıktı. Serum verip biraz bekleyip yine nstye bakıldı istenilen kadar düşmemiş dedi 20 dk da 2-3 kere 50 civarı sancı çıkmış. Garanti olsun dedi hastaneye geldi bana süreci anlattı riske atamayız falan dedi. Önce ciğer geliştirici iğne yapıldı şu an 15 dk da bir 4 tane dil altından bir hap verildi artık onu hastaneden çıkana kadar 4 saatte bir alacaksın dediler yine ⅘ saatte bit nstye bağlayacaklarmış. Duruma göre yarın değerlendirme yapacaklarmış açıkçası çok korkuyorum ilk hamileliğim çevremde de erken doğum yaşayan olmadı var mı başına gelen süreç nasıl ilerliyor. Bu tedavilerle doğumu erteleyebilir miyiz🥺