-Mervealks- Mercimeek 2 defa idrar tahlili yaptırdım şansıma doktor izne çıkmıştı bende ağrıdan çok duramayınca acile gittim enfeksiyon dedi
-Mervealks- tatlibebegim_ çok şükür bizde doğumu bekliyoruz doğumda belli olacak geçmezse ameliyat işte
yamacsilaa aresinannesi1 merhaba ağrınız tam olarak neye benziyordu benimde sağ böbreğimde inanılmaz bir ağrı var bacağımı kıramıyorum bile size ne önerdiler ağrılarınız nasıldı cevaplarsanız çook sevinirim
tatlibebegim_ -Mervealks- banada doğumdan sonra 24 saat içinde çişini yapması lazım dediler ameliyat falan bahsetmedi hiç
-Mervealks- tatlibebegim_ anne karnında çişini yapıyorsa korkma bence erkek çocuklarında hep oluyormuş bu problem çevremdekiler hep öyle diyor 😊
sanem678 yamacsilaa bende şuan öyleyim maalesef pazartesi randevum var ama acıdan kıvranıp duruyorum bakalım dayanabilecekmiyim
yamacsilaa sanem678 dilek hanım bugün dayanamayıp acile gittim ve sağ böbrekte büyüme olduğu söylendi sakın ihmal etmeyin böbrek yetmezliğine kadar yolu varmış maalesef
sanem678 yamacsilaa ya öylemi peki tahlil falan mı yaptırdın nasıl anlaşıldı büyüme olduğu bide ilaç falan mı verdi
yamacsilaa sanem678 ultrasondan direk anlaşıldı bir hafta on gün sonra tekrar kontrole gidicem ultrasonda büyüme çok olursa stent takılıcağı söylendi stent duyduğuma göre bebk için tehlikeliymiş onun için bol bol su ve yürüyüşten başka çare yok
yamacsilaa sanem678 benim iki gündür ağrım yok ama şu şekilde günde 3/3,5 litre su ve bol yürüyüşle ve asla üstüne doğru yatmayın ne taraf ağrıyorsa ters tarafa yatın doktorlar böyle söylüyor gittiğim doktor profdu bunları söylefi ve biraz hafifledi
sanem678 yamacsilaa benimde 2 gündür ağrım yok çok şükür ama bakalım yinede gidicem pazartesi doktorun yanına nolur nolmaz