Ozlem_col 31+5 şuan ve çok tedirginim şuan devamlı tansiyon ölçümü yapıyorum normalde düzenli olan tansiyonum sanırım stresten bazen cikma eğilimi gösteriyor doktorlarda korkuttu biraz iyice strese soktular ne yapacağım nasıl zaman geçecek bilmiyorum.
aycaktas21 35 haftalık hamileyim ara sıra benim de yüksek çıkıyor 13,5-9,1 ya da 14,2-8,5 gibi . acile gittim fakat doktor idrar bakmadı sadece nst ve ultrason bakıp normal dedi. Her gün çıkıyor bu rakamlara ne yapacağım bende bilmiyorum.
Tugcesa aycaktas21 lütfen ihmal etmeyin acil değil de kendi her zaman gittiğiniz doktora gidin o daha iyi ilgilenir o zamana kadarda takipte kalın sürekli bakın .özellikle şişlik felan olursa gözler eller ayaklarda birden ödem hemen gidin
Ozlem_col 13/7 çıktı en son biraz dinlenince düştü normalde tansiyonumla ilgili bir problemim yoktu aslında idrarda 359 çıktı protein gözetim altına aldılar her hafta kontrol ediyorlar
Ozlem_col Sizinki baya yüksek çıkıyor idrara baktırın bence gebelik zehirlenmesi olabilir yukselirse acile gel dedi doktorum sürekli yazıyorum tansiyonumu doğuma daha çok benim erken dogum riski olabilir dedi
aycaktas21 Tugcesa evet doktorumla konuştum pazartesi kontrolüm vardı zaten o güne kadar ölçüm yapıp sonuçları göstereceğim. Bakalım ne diyecek