Busy 21 değerle ışık tedavisi aldık. 7 ile taburcu oldu. Ama sarılık geçmedi hala yüzünde gözünde . Yavrum kara sarı bi renk . Acaba gene mi yükseldi . 2 güne tekrar kontrolümüz var . Korkuyorum :(
Bus0672 Busy sarılık en son gözlerden çıkıyor benim ilk oğlumda sarılık gözlerinden 3 ay geçince kaybolmuştu ki bide yüksek değildi yatarak tedavi de görmedik
Merve1414 Busy hemen geçmiyor canım kafana takma en son gözlerden gidiyor sarılık benimki 5 aya kadar sürmüştü gözlerindeki sarılığın tamamen geçmesi ama değerleri normal geliyodu
Kubra-0d Kaç aylık şuan? Biraz bekleyin hemen geçmez o sarı renk. Gözlerdeki beyaz yer kendine gelir 2 aya. Siz ateşini kontrol edin . 38 olursa hemen gidin. Çünkü 39 a çıkmasın. Biz öyleydik
Busy Kubra-0d 3 günlükken ışık tedavisi aldık suan 7 günlük . Ateşi yok çok şükür emmesi de iyi ama sarı rengi geçmeyince tedirgin oldum
Busy Merve1414 insallah bizim de normaldir 🙁 sarı renk geçmeyince korktum . Baya uzun sürüyormuş geçmesi :/
Kubra-0d Busy benimkide 5 günlüktü . 1 gece yatıp ışık görüp çıkmıştık. Sarı rengin geçmesi biraz uzun sürer korkma. Geçecek